Ja, het is mogelijk om een eigen afbeelding of foto te laten printen. De afbeelding dient aangeleverd te worden in een Word-document op de af te drukken grootte. Is het een ronde foto, dan maximale doorsnede is 19 cm aanhouden, voor een vierkante foto maximaal 19 x 19 cm en een rechthoekige foto of afbeelding 19 x 24 cm. Uiteraard mogen ook meerdere foto’s op 1 pagina staan, mits het maar op het A4 past.

  • Aan de kant en klare print(s) kunnen geen veranderingen of toevoegingen worden toegebracht.
  • Verzendkosten zijn binnen Nederland standaard € 3.99 ongeacht het aantal prints. Verzendkosten voor prints naar België of Duitsland zijn € 9.95 ongeacht het aantal prints (per pakketpost).  Bij een bestelbedrag vanaf  € 30,00 worden de prints binnen Nederland gratis verzonden

Zetmeel uit aardappel en mais: (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisatoren: (E414, E460i), dextrose, emulgatoren: (E435, E491, E471), Kleurstof: (E171), Smaakstof: vanilline, conserveermiddelen: (E202, E330), zoetstof (sucralose).

  • Glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.
  • De eetbare print(s) worden geleverd in een luchtdicht zip-lock zakje. Als u het zakje dicht laat zodat er geen lucht bij kan, kunt u de eetbare print(s) enkele maanden bewaren.
  • De eetbare print(s) kunt u het beste bewaren op kamertemperatuur in het afgesloten ziplock-zakje. Het is aan te raden ze niet in het zonlicht te leggen. Dit kan namelijk ertoe leiden dat de kleuren fletser worden.
  • Als u het op werkdagen besteld, worden ze de daaropvolgende dag verzonden via PostNL. Normaliter heeft u het de werkdag erna in huis. 123taartprint is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij PostNL (oa feestdagen)
  • Ja, alle afbeeldingen worden geprint op A4 formaat. Voor de verzending is het ook het veiligste om dit zo te versturen.
  • Het knippen van de eetbare print(s) gaat gelukkig heel eenvoudig. Als eerste verwijdert u het plastic schutvel aan de achterkant. Vervolgens kunt de sheet knippen als papier. Let er wel op dat u droge handen heeft. Heeft u een beetje vochtige handen, dan kan de inkt gaan vlekken.
  • Het allerbeste kunt u de print op fondant plakken met een heel dun laagje eetbare lijm. Ook kunt u de eetbare print(s) op botercrème leggen. Let wel, bij bewaren in de koelkast kan het een beetje gaan bobbelen. Leg de eetbare print(s) het liefste niet op slagroom. Door het hoge vochtpercentage kan de eetbare print gaan smelten.  Wilt u het toch op slagroom leggen, doen dan een laagje poedersuiker of suikerbakkerspoeder eronder. Dit neemt het vocht op.